Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Mix klasse Gårds- og friluftsbarnehage

Kontaktperson: Mari Østby-Deglum
Primær draktfarge: Hvit
Leder: Mari Østby-Deglum
Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage begynte i Pulje B sammen med Ulna barnehagene, Villenga barnehage og Lundgaardsløkka Barnehage.

Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage tok seg videre til Sluttspill B etter å ha havnet på 4:e plass i Pulje B. Deretter tok de seg til Semifinale, men tapte den mot Stiftelsen Borgen Barnehage med 0-11. I finalen slo Lillehammer idrettsbarnehage Stiftelsen Borgen Barnehage og vant dermed hele Sluttspill B i Mix klasse.

Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS kommer fra Furnes som ligger omtrent 49 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring Furnes kommer også tre andre organisationer (Stiftelsen Borgen Barnehage, Livensveen gårdsbarnehage og Øverkvern FUS barnehage) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS