Stiftelsen Borgen Barnehage Mix klasse

Primær draktfarge: Rød
Leder: Bård Løkken
Silvermedalj för andraplatsen i Sluttspill B
2:a flest gjorda mål per match bland alla lag (5.4 st)
2:a flest gjorda mål bland alla lag (27 st)
Stiftelsen Borgen Barnehage var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Stiftelsen Borgen Barnehage spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Stiftelsen Borgen Barnehage begynte i Pulje A sammen med Baklia Stall & Gårdsbarnehage, Davinas og Brekkåsen Idrettsbarnehage.

Stiftelsen Borgen Barnehage tok seg videre til Sluttspill B etter å ha havnet på 3:e plass i Pulje A. Vel i sluttspillet tok de seg hele veien til finalen, men tapte den mot Lillehammer idrettsbarnehage med 1-9. Stiftelsen Borgen Barnehage kom alltså på andre plass i Mix klasse Sluttspill B under Faaberg Barnehage-NM 2019.

Stiftelsen Borgen Barnehage kommer fra Moelv som ligger omtrent 29 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring Moelv kommer også fem andre organisationer (Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS, Livensveen gårdsbarnehage, Øverkvern FUS barnehage, Lillehammer idrettsbarnehage og Lundgaardsløkka Barnehage) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Stiftelsen Borgen Barnehage