Davinas Mix klasse

Kontaktperson: Christian Talén
Primær draktfarge: Hvit
Leder: Lasse Paulsen Steinsvåg
Davinas var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Davinas spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Davinas begynte i Pulje A sammen med Baklia Stall & Gårdsbarnehage, Stiftelsen Borgen Barnehage og Brekkåsen Idrettsbarnehage.

Davinas tok seg videre til Sluttspill B etter å ha havnet på 4:e plass i Pulje A. Deretter tok de seg til Semi final, men tapte den mot Lillehammer idrettsbarnehage med 0-11. I finalen slo Lillehammer idrettsbarnehage Stiftelsen Borgen Barnehage og vant dermed hele Sluttspill B i Mix klasse.

Davinas kommer fra Oslo som ligger omtrent 130 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring Oslo kommer også to andre organisationer (Villenga barnehage og Ulna barnehagene) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Davinas