Baklia Stall & Gårdsbarnehage Mix klasse

Primær draktfarge: Lilla
Leder: Camilla Lien
Silvermedalj för andraplatsen i Slutspel A
Baklia Stall & Gårdsbarnehage var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Baklia Stall & Gårdsbarnehage spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Baklia Stall & Gårdsbarnehage begynte i Pulje A sammen med Davinas, Stiftelsen Borgen Barnehage og Brekkåsen Idrettsbarnehage.

Baklia Stall & Gårdsbarnehage tok seg videre til Slutspel A etter å ha havnet på 1:a plass i Pulje A. Vel i sluttspillet tok de seg hele veien til finalen, men tapte den mot Håbafjell Idrettsbarnehage med 1-3. Baklia Stall & Gårdsbarnehage kom alltså på andre plass i Mix klasse Slutspel A under Faaberg Barnehage-NM 2019.

Baklia Stall & Gårdsbarnehage kommer fra Østre Gausdal som ligger omtrent 12 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring Østre Gausdal kommer også to andre organisationer (Lillehammer idrettsbarnehage og Lundgaardsløkka Barnehage) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Baklia Stall & Gårdsbarnehage