Baklia Stall & Gårdsbarnehage Mix klasse

Hjemmebane trøje: Lilla
Leder: Camilla Lien
Silver medal! Reached second place in Slutspel A
Baklia Stall & Gårdsbarnehage var en af 13 klubber fra Norge, som havde hold, der spillede under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltog med et hold i Mix klasse.

Foruden Baklia Stall & Gårdsbarnehage spillede også 11 andre hold i Mix klasse. De var inddelt i 3 forskellige puljer, hvoraf Baklia Stall & Gårdsbarnehage begyndte i Group A sammen med Davinas, Stiftelsen Borgen Barnehage og Brekkåsen Idrettsbarnehage.

Baklia Stall & Gårdsbarnehage gik videre til Slutspel A, efter at de var kommet 1.pladsen i Group A. Herefter gik de hele vejen i slutspillet til finalen, men tabte den mod Håbafjell Idrettsbarnehage med 1-3. Baklia Stall & Gårdsbarnehage blev altså toer i Mix klasse Slutspel A under Faaberg Barnehage-NM 2019.

Baklia Stall & Gårdsbarnehage kommer fra Østre Gausdal, som ligger ca 12 km fra Fåberg, hvor Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra området omkring Østre Gausdal kommer også to andre klubber (Lillehammer idrettsbarnehage og Lundgaardsløkka Barnehage), som skal deltage iFaaberg Barnehage-NM 2019.

6 kampe spillet

Skriv en besked til Baklia Stall & Gårdsbarnehage