Håbafjell Idrettsbarnehage Mix klasse

Kontaktperson: Hilde Vasshus
Primær draktfarge: Blå
Leder: Hilde Vasshus
Guld! Vann hela Slutspel A! Grattis!
3:e flest gjorda mål per match bland alla lag (5.0 st)
3:e flest gjorda mål bland alla lag (25 st)
Håbafjell Idrettsbarnehage var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Håbafjell Idrettsbarnehage spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Håbafjell Idrettsbarnehage begynte i Pulje C sammen med Lillehammer idrettsbarnehage, Livensveen gårdsbarnehage og Øverkvern FUS barnehage.

Håbafjell Idrettsbarnehage tok seg videre til Slutspel A etter å ha havnet på 1:a plass i Pulje C. Vel der sikret de en försteplass i slutspillet etter å ha slått Baklia Stall & Gårdsbarnehage med 3-1 i finalen. Håbafjell Idrettsbarnehage vant altså Slutspel A i Mix klasse under Faaberg Barnehage-NM 2019.

Håbafjell Idrettsbarnehage kommer fra Sandnes som ligger omtrent 370 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles.

Hilsener til Håbafjell Idrettsbarnehage