Lillehammer idrettsbarnehage Mix klasse

Kontaktperson: Jostein Wahl
Primær draktfarge: Hvit
Leder: Jostein Wahl
Guld! Vann hela Sluttspill B! Grattis!
Flest gjorda mål per match bland alla lag (7.0 st)
Flest gjorda mål bland alla lag (35 st)
Lillehammer idrettsbarnehage var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Lillehammer idrettsbarnehage spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Lillehammer idrettsbarnehage begynte i Pulje C sammen med Øverkvern FUS barnehage, Håbafjell Idrettsbarnehage og Livensveen gårdsbarnehage.

Lillehammer idrettsbarnehage tok seg videre til Sluttspill B etter å ha havnet på 3:e plass i Pulje C. Vel der sikret de en försteplass i slutspillet etter å ha slått Stiftelsen Borgen Barnehage med 9-1 i finalen. Lillehammer idrettsbarnehage vant altså Sluttspill B i Mix klasse under Faaberg Barnehage-NM 2019.

Lillehammer idrettsbarnehage kommer fra Lillehammer som ligger omtrent 5 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring Lillehammer kommer også fire andre organisationer (Stiftelsen Borgen Barnehage, Øverkvern FUS barnehage, Baklia Stall & Gårdsbarnehage og Lundgaardsløkka Barnehage) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Lillehammer idrettsbarnehage