Øverkvern FUS barnehage Mix klasse

Kontaktperson: Brage Holmstrøm
Primær draktfarge: Hvit
Leder: Brage Holmstrøm
Øverkvern FUS barnehage var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Øverkvern FUS barnehage spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Øverkvern FUS barnehage begynte i Pulje C sammen med Lillehammer idrettsbarnehage, Håbafjell Idrettsbarnehage og Livensveen gårdsbarnehage.

Øverkvern FUS barnehage tok seg videre til Slutspel A etter å ha havnet på 2:a plass i Pulje C. Deretter tok de seg til Semi final, men tapte den mot Håbafjell Idrettsbarnehage med 2-3. I finalen slo Håbafjell Idrettsbarnehage Baklia Stall & Gårdsbarnehage og vant dermed hele Slutspel A i Mix klasse.

Øverkvern FUS barnehage kommer fra BRUMUNDDAL som ligger omtrent 42 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring BRUMUNDDAL kommer også fire andre organisationer (Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS, Stiftelsen Borgen Barnehage, Livensveen gårdsbarnehage og Lillehammer idrettsbarnehage) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Øverkvern FUS barnehage