Ulna barnehagene Mix klasse

Kontaktperson: Maren
Primær draktfarge: Blå
Leder: Vår Dahl
Ulna barnehagene var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Ulna barnehagene spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Ulna barnehagene begynte i Pulje B sammen med Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage, Villenga barnehage og Lundgaardsløkka Barnehage.

Ulna barnehagene tok seg videre til Slutspel A etter å ha havnet på 2:a plass i Pulje B. Deretter tok de seg til 1/4 Final, men tapte den mot Øverkvern FUS barnehage med 0-4. I finalen slo Håbafjell Idrettsbarnehage Baklia Stall & Gårdsbarnehage og vant dermed hele Slutspel A i Mix klasse.

Ulna barnehagene kommer fra Oslo som ligger omtrent 140 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring Oslo kommer også to andre organisationer (Villenga barnehage og Davinas) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Ulna barnehagene