Villenga barnehage Mix klasse

Kontaktperson: Geir Røkkum
Primær draktfarge: Rød
Leder: Geir Røkkum
Villenga barnehage var en av 13 organisationer fra Norge som hadde lag som spilte under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltok med en lag i Mix klasse.

Foruten Villenga barnehage spilte också 11 andre lag i Mix klasse. De var delt opp i 3 ulike grupper, hvorav Villenga barnehage begynte i Pulje B sammen med Ulna barnehagene, Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage og Lundgaardsløkka Barnehage.

Villenga barnehage tok seg videre til Sluttspill B etter å ha havnet på 3:e plass i Pulje B. Deretter tok de seg til 1/4 Final, men tapte den mot Davinas med 3-4. I finalen slo Lillehammer idrettsbarnehage Stiftelsen Borgen Barnehage og vant dermed hele Sluttspill B i Mix klasse.

Villenga barnehage kommer fra Ski som ligger omtrent 160 km fra Fåberg, der Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra område omkring Ski kommer også to andre organisationer (Ulna barnehagene og Davinas) som kommer til å delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

Hilsener til Villenga barnehage