Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Mix klasse Gårds- og friluftsbarnehage

Kontakt person: Mari Østby-Deglum
Hjemmebane trøje: Hvid
Leder: Mari Østby-Deglum
Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS var en af 13 klubber fra Norge, som havde hold, der spillede under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltog med et hold i Mix klasse.

Foruden Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS spillede også 11 andre hold i Mix klasse. De var inddelt i 3 forskellige puljer, hvoraf Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage begyndte i Group B sammen med Ulna barnehagene, Villenga barnehage og Lundgaardsløkka Barnehage.

Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage gik videre til Sluttspill B, efter at de var kommet på 4. pladsen i Group B. Derefter gik de til Semifinal, men tabte den mod Stiftelsen Borgen Barnehage med 0-11. I finalen slog Lillehammer idrettsbarnehage Stiftelsen Borgen Barnehage og vandt dermed hele Sluttspill B i Mix klasse.

Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS kommer fra Furnes, som ligger ca 49 km fra Fåberg, hvor Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra området omkring Furnes kommer også tre andre klubber (Stiftelsen Borgen Barnehage, Livensveen gårdsbarnehage og Øverkvern FUS barnehage), som skal deltage iFaaberg Barnehage-NM 2019.

5 kampe spillet

Skriv en besked til Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS