Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Mix klasse Gårds- og friluftsbarnehage

Kontaktperson: Mari Østby-Deglum
Primär tröjfärg: Vit
Ledare: Mari Østby-Deglum
Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS var en av 13 organisationer från Norge som hade lag som spelade under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltog med ett lag i Mix klasse.

Förutom Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS spelade också 11 andra lag i Mix klasse. De var uppdelade i 3 olika grupper, varav Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage började i Grupp B tillsammans med Ulna barnehagene, Villenga barnehage och Lundgaardsløkka Barnehage.

Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS Gårds- og friluftsbarnehage tog sig vidare till Sluttspill B efter att ha hamnat på 4:e plats i Grupp B. Därefter tog de sig till Semifinal, men förlorade den mot Stiftelsen Borgen Barnehage med 0-11. I finalen slog Lillehammer idrettsbarnehage Stiftelsen Borgen Barnehage och vann därmed hela Sluttspill B i Mix klasse.

Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS kommer från Furnes som ligger ungefär 49 km från Fåberg, där Faaberg Barnehage-NM spelas. Från området kring Furnes kommer också tre andra organisationer (Stiftelsen Borgen Barnehage, Livensveen gårdsbarnehage och Øverkvern FUS barnehage) som kommer att delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

5 matcher spelade

Hälsningar till Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS