Stiftelsen Borgen Barnehage Mix klasse

Primär tröjfärg: Röd
Ledare: Bård Løkken
Silvermedalj för andraplatsen i Sluttspill B
2:a flest gjorda mål per match bland alla lag (5.4 st)
2:a flest gjorda mål bland alla lag (27 st)
Stiftelsen Borgen Barnehage var en av 13 organisationer från Norge som hade lag som spelade under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltog med ett lag i Mix klasse.

Förutom Stiftelsen Borgen Barnehage spelade också 11 andra lag i Mix klasse. De var uppdelade i 3 olika grupper, varav Stiftelsen Borgen Barnehage började i Grupp A tillsammans med Baklia Stall & Gårdsbarnehage, Davinas och Brekkåsen Idrettsbarnehage.

Stiftelsen Borgen Barnehage tog sig vidare till Sluttspill B efter att ha hamnat på 3:e plats i Grupp A. Väl i slutspelet tog de sig hela vägen till finalen, men förlorade den mot Lillehammer idrettsbarnehage med 1-9. Stiftelsen Borgen Barnehage kom alltså tvåa i Mix klasse Sluttspill B under Faaberg Barnehage-NM 2019.

Stiftelsen Borgen Barnehage kommer från Moelv som ligger ungefär 29 km från Fåberg, där Faaberg Barnehage-NM spelas. Från området kring Moelv kommer också fem andra organisationer (Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS, Livensveen gårdsbarnehage, Øverkvern FUS barnehage, Lillehammer idrettsbarnehage och Lundgaardsløkka Barnehage) som kommer att delta i Faaberg Barnehage-NM 2019.

5 matcher spelade

Hälsningar till Stiftelsen Borgen Barnehage