Øverkvern FUS barnehage Mix klasse

Kontakt person: Brage Holmstrøm
Hjemmebane trøje: Hvid
Leder: Brage Holmstrøm
Øverkvern FUS barnehage var en af 13 klubber fra Norge, som havde hold, der spillede under Faaberg Barnehage-NM 2019. De deltog med et hold i Mix klasse.

Foruden Øverkvern FUS barnehage spillede også 11 andre hold i Mix klasse. De var inddelt i 3 forskellige puljer, hvoraf Øverkvern FUS barnehage begyndte i Group C sammen med Lillehammer idrettsbarnehage, Håbafjell Idrettsbarnehage og Livensveen gårdsbarnehage.

Øverkvern FUS barnehage gik videre til Slutspel A, efter at de var kommet på 2. pladsen i Group C. Derefter gik de til Semifinal, men tabte den mod Håbafjell Idrettsbarnehage med 2-3. I finalen slog Håbafjell Idrettsbarnehage Baklia Stall & Gårdsbarnehage og vandt dermed hele Slutspel A i Mix klasse.

Øverkvern FUS barnehage kommer fra BRUMUNDDAL, som ligger ca 42 km fra Fåberg, hvor Faaberg Barnehage-NM spilles. Fra området omkring BRUMUNDDAL kommer også fire andre klubber (Marihøna Gårds- og friluftsbarnehage AS, Stiftelsen Borgen Barnehage, Livensveen gårdsbarnehage og Lillehammer idrettsbarnehage), som skal deltage iFaaberg Barnehage-NM 2019.

5 kampe spillet

Skriv en besked til Øverkvern FUS barnehage