Overnatting

I forbindelse med Barnehage NM har vi forhandlet fram gode alternativer og priser på forskjellige overnattingssteder i og rundt Lillehammer.

Vi vil gjøre oppmerksom på at vi setter opp transport til og fra Jorekstad på turneringsdagen 10. juni 2017. Informasjon og link til bestilling sender vi ut ca en måned før oppstart slik at dere kan få oversikt over deltagere. Vi vil også her tilby transport til og fra banketten lørdag kveld.

I tillegg vil vi oppfordre alle til å delta på banketten med premieutdeling lørdag kveld som avholdes på Meetingpoint Hafjell, uansett hvilken overnatting dere har.

Lagene må selv booke rom/leiligheter etter eget ønske, og for å kunne bruke våre priser oppgis deltakelse i turneringen Barnehage-NM.

På turneringshotellet, Meetingpoint Hafjell, har vi følgende priser:

Enkeltrom m/frokost 750,- pr døgn.

Dobbeltrom m/frokost 950,- pr rom pr døgn.

Bankett: 385,- pr person.

Barnehage-NM har avtale med følgende overnattingssteder:

Turneringshotellet, Meetingpoint Hafjell Hotel og Resort

Lillehammer Vandrehjem Stasjonen

Hafjell Kvitfjell Booking

Hafjell-Kvitfjell Booking Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen Adecco M&T fotografisk IKOMM Hamar Media avd Lillehammer Akuttgruppen