Velkommen!

Vellykket arrangement i havn også i år (2017)

Vi har nå åpnet for påmelding til 2018 klikk på "Meld på lag nå" oppe til høyre på denne siden.

Faaberg MyKid branehage NM 2017 er avsluttet og alle spillere og lag har reist hjem etter en innholdsrik helg.

Vi gratulerer vinnerne i de to klassene; mixklassen Brekkåsen Barnehage og i dameklassen Lillehammer Barnehage

I tillegg til disse vant Vingar Barnehage den ettertraktede begeistringsprisen.

Vi takker alle for sine bidrag til en meget flott helg, neste år må dere sette av datoene 1. - 3. juni 2018.

Faaberg MyKid Barnehage Nm har ikke gått upåaktet hen i massemedia her er to eksempler:

Trønderbladet: http://www.tronderbladet.no/sport/2017/06/14/Norges-beste-barnehage-i-fotball-14871052.ece

Barnehage.no: barnehage.no/nyheter/20...m-for-barnehageansatte/

BLE du ikke med 2017, eller var du med og ønsker å delta i 2018

Etter en vellykket turnering i 2017, med økt antall deltakere og gode tilbakemeldinger ser vi frem til turneringen i 2018 med stor entusiasme! Vi har allerede fassatt datoen som er 1. - 3. juni, se flyeren under.

Vi håper at alle som var med i 2017 pluss felere lag fra nye deler av landet nå begynner å planlegge turen for 2018. Så i år har dere muligheten til å bli kjent med nye lag og nye mennesker.

Datoene er altså 1. - 3.06.2018!

For skape litt stemning se videoen fra 2017. Selv om været var litt grått var steminingen på topp.

Hafjell-Kvitfjell Booking Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen Adecco M&T fotografisk IKOMM Hamar Media avd Lillehammer Akuttgruppen